ChristenUnie Hardenberg start vernieuwing Bastinghplein te Bergentheim

Voorstellen voor een vrije samenleving, waardigheid voor iedereen, een dienstbare overheid en focus op duurzaamheid.

ChristenUnie Hardenberg start vernieuwing Bastinghplein te Bergentheim

13 januari 2018 Geen categorie 0

De ChristenUnie Hardenberg is zaterdagmiddag gestart met de eerste handelingen voor de vernieuwing van het Bastinghplein te Bergentheim. Hiervoor heeft Sake-Christiaan Stelpstra aan Bennie ten Brinke (PB Bergentheim) de eerste steen overhandigd, dit onder grote belangstelling van de ChristenUnie leden en bestuursleden van PB Bergentheim. Aansluitend is er in het buurthuis Veur Mekaar een nieuwjaarsreceptie gehouden van de ChristenUnie.

Met deze actie wil de ChristenUnie haar waardering uitspreken voor het initiatief dat vanuit de Bergentheimse samenleving is ontstaan voor een vernieuwing van het Bastinghplein. De ChristenUnie is enthousiast over de plannen en hoopt dat binnenkort de plannen op de agenda van de gemeenteraad komen. “Vitaliteit in de kernen is één van onze speerpunten in ons verkiezingsprogramma en ook het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven. De vernieuwing van het Bastinghplein heeft deze twee elementen in zich, ontstaan uit de samenleving en een impuls voor de leefbaarheid in Bergentheim. De ChristenUnie zal zich daarom ook hard maken voor het mogelijk maken van dit initiatief.” aldus Sake-Christiaan Stelpstra

Met deze actie is voor ons de campagne gestart geeft campagneleider Hans Odink aan. Ons programma waardevolhardenberg.nl zullen wij de komende tijd in de kernen en via de media voor het voetlicht brengen. Uiteraard met ludieke acties en ook serieuze evenementen, zo staat voor maart de Noaberschapsaward op het programma, en zoals het ernaar uit ziet komt Carola Schouten deze uitreiken. U zult de komende tijd nog van ons horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *