Alwin te Rietstap

Voorstellen voor een vrije samenleving, waardigheid voor iedereen, een dienstbare overheid en focus op duurzaamheid.

Mijn naam is Alwin te Rietstap. Geboren en getogen op een boerderij in Kloosterhaar en woon nu met mijn gezin in Bergentheim. Ik ben getrouwd met Marieke en samen zijn we gezegend met vier kinderen. Ik ben wethouder in de gemeente Hardenberg. Een van de mooiste vormen van ontspanning voor mij is om met ons gezin in de VW bus richting het strand te gaan om daar een gave windsurfsessie te hebben. Sporten is iets wat mij mentaal en fysiek fit houdt, dus naast windsurfen vind ik het heel fijn om een rondje te rennen, fietsen of skeeleren. Vanuit huis, onze mooie omgeving in. Je leert in je eigen omgeving het laatste straatje of paadje of natuurgebied kennen en te waarderen, wat ook nog eens in het dagelijkse werk van pas kan komen. We hebben een waanzinnige gemeente, die uitmunt in schoonheid, sociale samenhang en goede voorzieningen. Een hele sterke basis, waar ik mij graag voor wil blijven inzetten.