Henri Lennips

Voorstellen voor een vrije samenleving, waardigheid voor iedereen, een dienstbare overheid en focus op duurzaamheid.

Een geboren en getogen inwoner van onze gemeente, geboren in 1973 in Ebbenbroek aan de Duitse grens en na wat omzwervingen met mijn ouders via Heemse en Bergentheim sinds 2000 wonend in Hardenberg, tot 2021 in Baalderveld, sinds kort in het centrum van Hardenberg. Na een periode van ruim 4 jaar schaduwfractie sta ik te popelen om aan de slag te gaan als volksvertegenwoordiger. In 2018 stond ik al op de lijst, ditmaal in 2022 op de zevende plaats waar ik erg dankbaar voor ben.

In het dagelijks leven ben ik logistiek manager in de regio Noord en Oost Nederland in de bouwmaterialenhandel. Hier houd ik me bezig met alles wat met logistiek te maken heeft zowel op de distributiecentra als de vestigingen die in mijn regio vallen.

Ben getrouwd en trotse vader van drie kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar.

Mag graag een rondje hardlopen of mountainbiken, maar helaas door een hardnekkige blessure sta ik al een tijdje ‘aan de kant’. Daarnaast zet ik me graag in voor wat vrijwilligerswerk in kerk of samenleving.

“Samen Recht Doen” betekent voor mij: Naar de ander luisteren, wat kunnen we betekenen voor de samenleving, hoe kunnen we omzien naar elkaar.