ChristenUnie praat bij met bestuur centrummanagement Hardenberg

Voorstellen voor een vrije samenleving, waardigheid voor iedereen, een dienstbare overheid en focus op duurzaamheid.

ChristenUnie praat bij met bestuur centrummanagement Hardenberg

4 maart 2022 Geen categorie 0

Afgelopen week had de ChristenUnie Hardenberg, vertegenwoordigd door Hans Odink en Marcel Kuckelkorn een ontmoeting met centrummanager Leone Wiersma en bestuursleden Hans Trommel en Robert Prins.
Een ontmoeting die in het teken stond van terug- en vooruitblikken. Positief over de contacten met het gemeentebestuur en haar medewerkers.
Positief over de zichtbaarheid van onze wethouder Alwin te Rietstap en de contacten met de medewerkers vanuit de gemeente.
Gesproken werd over wat er nodig is voor een aantrekkelijk centrum voor stad Hardenberg en de voortgang van het actieplan voor een toekomstbestendig winkelcentrum.
Er is een groeiend aantal bezoekers mede door het aantrekkelijke winkelbestand waarbij het organiseren van evenementen van groot belang is.
Maar ook onderwerpen als veiligheid, het compacter maken van het centrum en de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van appartementen op de voormalige locatie  Spinde/Rabobank kwamen aan bod. De betrokkenheid van het centrummanagement is groot richting de gemeente en ze zien dan ook erg uit naar de verdere samenwerking rondom de nieuwe ontwikkelingen van het centrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.